Hold dine medarbejdere varme

Hold dine medarbejdere varme

Udnyt tiden til uddannelse

- det betaler sig


Opkvalificering styrker dine medarbejderes kompetencer og øger fleksibiliteten i virksomheden, så I står stærkere, når arbejdsbyrden stiger igen.

Skal vi spare dig for bøvlet?

Vi kan sørge for det hele lige fra vejledning, kursusplanlægning og tilmelding til overblik over støtte- og tilskudsmuligheder til uddannelse og kompetenceudvikling. Det er faktisk helt gratis at få os til at administrere medarbejdernes efteruddannelse.

Kontakt os, og hør mere om de mange muligheder for kurser, der passer til din virksomhed.

Transport - Gods

Transport - Personbefordring

Det grønne område

Gaffeltruck og lager

Kran

Medarbejderudvikling

Plastsvejsning

Rengøring og facility

Teknisk isolering

Svejsning

SVEJSEKURSER I ÅBENT VÆRKSTED

- fleksibel uddannelse, når du har brug for det!

Åbent værksted betyder, at der undervises på flere niveauer og kursusmoduler i samme værksted. Det betyder, at vi i vid udstrækning kan efterkomme virksomhedernes ønsker om et bestemt kursus eller certifikat på et tidspunkt, der passer ind i din planlægning. Vi finder det kursus dine medarbejdere har brug for. Kurserne afholdes også på din virksomhed.

Se alle kurser der afholdes i åbent værksted her →

Recertificering
Vi recertificerer dine svejsere, så de hurtigt er hjemme i værkstedet igen. Varigheden afhænger af den enkelte svejsers færdigheder og kvalifikationer. Vi har afskaffet et fast antal dage til recertificering. Svejseren kan lave alle de certifikater han kan nå på én dag, efter gældende normer og regler, iht. gældende standarder.

Forberedende voksenundervisning (FVU)

Basale færdigheder giver selvtillid

FVU står for forberedende voksenundervisning og er for dig der vil styrke dine færdigheder i at læse, skrive dansk, regning på grundlæggende niveau, eller få digitale værktøjer som du bruger på jobbet og i hverdagen.
 
Et FVU-forløb er tilrettelagt 100% efter dine behov.  Du kan få undervisning alle ugens dage når det passer dig og du bestemmer selv om du vil afslutte hvert trin med en prøve.
 
For at deltage i FVU-undervisning skal du først have en screening og en samtale med en FVU-vejleder så du kan blive placeret på det rigtige trin inden opstart.

Læs mere om FVU-start, FVU-dansk eller FVU-digital