AMU SYD er din sparringspartner inden for fleksibel efter- og videreuddannelse

 
AMU SYD er en inkluderende uddannelsesinstitution, som udbyder relevante og målrettede kurser inden for efter- og videreuddannelse. 
 
Vi udbyder både arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og erhvervsuddannelser (EUD).
 
AMU-kurserne varer fra en enkelt dag til flere uger. Kurserne tages enkeltvis eller sættes sammen efter behov og kan dermed tilpasses din arbejdssituation. Fælles for AMU-kurserne er, at du opnår de kompetencer, som efterspørges af virksomhederne. 
Som virksomhed kan du med AMU-kurser få faglærte medarbejdere på relativ kort tid.  
 
EUD er længerevarende forløb, der byder på en blanding af praktisk læring og teoretisk viden. Her skifter du mellem at være i praktik hos en virksomhed og undervisning i vores værksteder her på AMU SYD.

 

Faglighed og branchekendskab

Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere kender brancherne indefra, så de kan forstå problemer, udfordringer og spørgsmål fra netop din arbejdsplads og hverdag. Med dybdegående erfaring og forståelse for kravene i branchen brænder de for at videregive den faglige stolthed og erfaring, de hver især kommer med.

 

Uddannelsesneutral vejledning

I vores Vejledningscenter kan vi hjælpe dig med at skabe klarhed over dine muligheder, og hvordan du kommer videre i dit arbejdsliv. 

Vores vejledere har viden om hele paletten inden for voksen- og efteruddannelse, og vejledningen er altid uddannelsesneutral. Det betyder, at vi vejleder bredt, også selvom dine ønsker peger i en uddannelsesretning, som ikke findes på AMU SYD. 

Det vigtigste for os er at hjælpe dig på rette vej.

 

Fleksible kurser og efteruddannelse

På AMU SYD tilpasser vi os et arbejdsmarked i bevægelse med fleksible uddannelsesmuligheder, der tilgodeser dit behov. Vi kan skræddersy kursusforløb, så de er i harmoni med efterspørgslen på arbejdsmarkedet og den aktuelle tilstand i virksomhederne. 

Er du i tvivl om dit behov, eller har du brug for sparring, er du velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.

Du kan med fordel se, om du først kan finde svar på dit spørgsmål under FAQ – Ofte stillede spørgsmål.


To ben i Sydjylland

AMU SYD har afdelinger to forskellige steder i Sydjylland; Kolding og Ribe. 
 
Hovedafdelingen ligger i Kolding, hvor der bl.a. udbydes kurser og uddannelser inden for transport, kran, gaffeltruck, svejsning, teknisk isolering, medarbejderudvikling samt rengøring og Facility. 
Det er også i Kolding, du finder Vejledningscentret og FVU. 
 
Lidt uden for Ribe finder du AMU SYDs afdeling, Snepsgård
Her udbydes gartnerkurser og uddannelser inden for plast.
Snepsgård er omgivet af smuk og varieret natur, og har gode faciliteter til overnatning, hvilket gør stedet oplagt til konferencer, medarbejderudviklings-forløb eller teambuilding.
topbanner_om_amu_syd

 

Hvem er vores målgruppe?

Vores kurser og uddannelser henvender sig til både ufaglærte og faglærte medarbejdere, ligesom vi også har kurser til dig, som er ledig.

Som virksomhedsejer kan det være en udfordring at få lavet en uddannelsesplan, og her kan du bruge os som sparringspartner. Din virksomhed kan også få hjælp til det administrative omkring uddannelse.  

Er du ansat på jobcenter eller A-kasse og skal hjælpe kandidater ind på arbejdsmarkedet eller videre i deres arbejdsliv, tilbyder vi også tilpassede forløb.

 
Vi glæder os til at samarbejde med dig.