Politikker

Politikker

AMU SYD's pædagogiske værdigrundlag, gældende for både AMU og EUD
AMU SYD vil, som uddannelsescenter, fastholde og udvikle et aktivt læringsmiljø gennem et fremadrettet samarbejde med såvel private som offentlige virksomheder og organisationer.
AMU SYD vil, i et tæt samspil med erhvervslivet, organisationer og deltagere udvikle og gennemføre uddannelser og kurser. Der tages afsæt i organisationernes, virksomhedernes og den enkelte deltagers aktuelle og fremtidige kompetencebehov.
Deltagerne i uddannelsesaktiviteten på AMU SYD vil, gennem aktiv inddragelse i undervisningen, opnå praksisnære kompetencer, der giver mulighed for konstruktivt at indgå i virksomhedernes organisering og gennemførelse af arbejdet. For de lediges vedkommende bliver der taget højde for deres behov og undervisningen tilrettelægges derefter, idet der er tale om differentieret undervisning.
Pædagogisk, personlig og faglig kompetenceudvikling af undervisere på AMU SYD har, såvel hos ledelse som medarbejderne, høj prioritet. Dette skal sikre, at AMU SYD er i stand til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i uddannelserne, der modsvarer kravene fra erhvervslivet.
På AMU SYD underviser vi voksne, og vi tilrettelægger vores undervisning derefter. Vore undervisere forsøger at tage udgangspunkt i den enkelte deltager og hans/hendes præmisser for at modtage undervisning.
Vi satser også på at skabe rammerne for et voksenpædagogisk miljø - og udbyder derfor også kurser med fleksible afholdelsesformer og med forskellige afholdelsestidspunkter.
Vi lægger vægt på at vore undervisere har dels de rette kompetencer, dels at de er i stand til at anvende voksenpædagogiske principper.
 
Det siger kursisterne:
"Saglig og konkret tilgang til tingene, undervisning med et humoristisk glimt i øjet, af voksne mennesker, rettet mod voksne. Kan varmt anbefales til andre."

"Fint miljø, rare mennesker og et aldersgennemsnit, der er til at have med at gøre."

"Dejlig skole med gode rammer, undervisningslokaler, materialer og maskiner. God ånd og gode forhold generelt, med voksne og venlige personer både blandt personale og kursistkolleger. Folk er interesseret i at suge viden. Spændende kursus med mange fine opgaver både teoretisk og praktisk – i en god blanding og variation.
Toppen var dog en meget god lærer, der løbende forstod at inddrage hver enkelt elev, samt tilføje ”dagligdagserfaringer” – oversat til teori! Har i den grad været medvirkende til større erkendelse af det meget brede stof. God til at komme med forklaringer og eksempler osv."
De Lokale UddannelsesUdvalg (LUU) er forinden udarbejdelse af udbudspolitikken blevet spurgt om deres input, hvorefter den samlede udbudspolitik er forelagt AMU SYDs bestyrelse til godkendelse på årets sidste bestyrelsesmøde.

Formålet med udbudspolitikken er at synliggøre og videreformidle på hvilke områder, AMU SYD udbyder efteruddannelse, samt hvordan vi vil markedsføre vores udbud over for samarbejdspartnere og brugere af systemet.
 
Tilknyttet fil:
AMU_SYD_Udbudspolitik_2023.pdf (212 kB)
Billeder på hjemmesiden
På alle portrætbilleder, som vises på vores hjemmeside, har vi indhentet tilladelse til offentliggørelse. Ingen billeder fra denne hjemmeside, må bruges i andre sammenhænge.
 
Kontakt via e-mail
Vi vil forsøge at besvare alle e-mails inden for 24 timer på hverdage.
 
Brugen af vores hjemmeside er anonym
Du kan trygt henvende dig og bestille kurser direkte hos os. Al datatransmission i forbindelse med en evt. on-line reservation af kurser vil ske i krypteret tilstand. Vi kan garantere dig, at dine oplysninger forbliver mellem dig og os. Ingen persondata videregives eller sælges til tredje part.
 
Statistik om vores brugere
For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside føres der statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider vore brugere anvender mest.
Vi indsamler følgende informationer om dit besøg på vores hjemmeside:
  • URL (www-adresse på den side du besøger hos os)
  • Tidspunkt for hvornår den enkelte side er blevet besøgt
  • Reference (den side du kommer fra, f.eks. hvis du har fundet siden hos Google)
AMU SYD er røgfri
Fra 1. august 2021 er AMU SYD et røgfrit uddannelsessted. Dette er et lovkrav med det formål at undgå, at unge konfronteres med rygning eller anden brug af tobaksvarer.
 
I praksis betyder det på AMU SYD, at vi (elever, kursister, gæster og medarbejdere) ikke må ryge:
 
  • På vores matrikler (inkluderer i denne sammenhæng alle områder, som tilhører AMU SYD, herunder parkeringspladser, græsarealer, indgange samt alle veje, stier og passager)
     
  • I skoletiden (betyder i tidsrummet fra undervisningen starter og indtil afslutningen af den sidste lektion, inkl. alle pauser og mellemtimer).
Herunder kan du læse hele vores rygepolitik – samt hvilke konsekvenser det kan have, hvis du overtræder den.
 
Tilknyttet fil:
11_Rygepolitik_070721.pdf (678 kB)
Læs om AMU SYDs persondatapolitik her →
Læs om AMU SYDs pressepolitik her →