Anvendelse af motorsav 1

Hold
09-11-2020
Anvendelse af motorsav 1
Snepsgårdevej 20 6760 Ribe
5 dage Daghold
07-12-2020
Anvendelse af motorsav 1
Snepsgårdevej 20 6760 Ribe
5 dage Daghold
14-12-2020
Anvendelse af motorsav 1
Snepsgårdevej 20 6760 Ribe
5 dage Daghold
Kursusinformation

Det siger kursisterne

  • Jeg er blevet klog på hvor farlig en motorsav er, samt hvordan jeg skal håndtere den og min sikkerhed. Nu ved jeg hvad jeg skal når jeg evt. skal fælde træer i fremtiden.
  • Det var et godt kursus og det var et godt bosted.
  • Gode historier fra underviseren, at det ikke var alt for seriøst hele tiden. Han tager den med ro og stresser ikke rundt.
Samlet kursuspris
Samlet pris (ansat ikke højtuddannet):
DKK 630,00
Samlet pris (ansat højtuddannet eller ledig)
DKK 5.210,25
Kursusinfo

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til beskæftigede inden for skov-, naturpleje-, landbrugs-, maskinstations- og gartneriområdet som skal udføre enkle fældningsopgaver med motorsav af mindre træer, juletræer eller tilsvarende.

Beskrivelse: Deltageren kan vurdere risici ved almindelige træfældningsopgaver, herunder vurdere personlig og andre personers sikkerhed.
Deltageren kan anvende motorsaven til enkle fældningsopgaver af mindre træer, juletræer og tilsvarende, i henhold til gældende krav til sikkerhed og arbejdsmiljø og på baggrund af kendskab til generel fældeteknik for mindre træer.
Deltageren kan afgrene og opskære mindre fældede træer i henhold til gældende krav til sikkerhed og arbejdsmiljø og på baggrund af kendskab til afgrenings – og opskæringsteknikker for mindre træer.
Deltageren kan vurdere motorsavens sikkerhedsmæssige stand, udføre daglig rensning af motorsaven og vedligeholde motorsavens skærende dele i henhold til fabrikanternes anvisninger.

Fagnummer: 44364 Anvendelse af motorsav 1 Varighed 5 dage Pris (ansat ikke højtuddannet): DKK 630,00 Pris (ansat højtuddannet eller ledig): DKK 5.210,25
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Information

  • Der gennemføres test på kurset
  • There will be at test at the end of every course
  • Ein test wird durchgefürht auf den Kurs