slide_det_gronne

Betjening og vedligeholdelse af mindre gartnermask

04-12-2023
Betjening og vedligeholdelse af mindre gartnermask
Snepsgårdevej 20 6760 Ribe
10 dage Daghold

På dette kursus lærer du

ved hjælp af instruktionsmateriale at foretage eftersyn, almindelig vedligeholdelse og udføre mindre reparationer af mindre gartnermaskiner og deres ekstraudstyr.

Du lærer at indstille og betjene mindre gartnermaskiner og det tilhørende udstyr på en arbejds- og sikkerhedsmæssig korrekt måde, herunder foretage en nøje vurdering heraf.

 

Kurset er en del af uddannelsestrukturen til faglært anlægsgartner.

 Uddannelsesstruktur til faglært anlægsgartner

Info om fag
42302 - Betjening og vedligeholdelse af mindre gartnermask

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, der er beskæftiget med mindre gartnermaskiner inden for gartnerområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan ved hjælp af instruktionsmateriale foretage eftersyn, almindelig vedligeholdelse og udføre mindre reparationer af mindre gartnermaskiner og deres ekstraudstyr.

Deltageren kan indstille og betjene mindre gartnermaskiner og det tilhørende udstyr på en arbejds- og sikkerhedsmæssig korrekt måde, herunder foretage en nøje vurdering heraf.

Fagnummer: 42302 Betjening og vedligeholdelse af mindre gartnermask Varighed: 10 dage Pris for ikke højtuddannet ansat: DKK 1.340,00 Pris for ledig eller højtuddannet ansat: DKK 6.823,00