Virksomhedsforplejning

Forplejning i Kolding

I kantinen i Kolding kan du købe god morgenmad, dejlig frokost og en kop eftermiddagskaffe med kage – samt alle de andre kantinevarer.

Der er 3 muligheder for betaling af maden:

 1. Du køber kontant, efter bon
 2. Du køber spisebilletter i kantinen til kr. 100,-/pr. dag, og får morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage. Spisebilletterne afleveres når du afhenter et måltid i kantinen
 3. Du tilmeldes forplejning af din virksomhed, inden kurset. Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage til kr. 100,- pr. person/pr. dag.
  På den første kursusdag får du udleveret en spisebillet, som skal vises i kantinen når den bestilte forplejning afhentes. Efterfølgende sender vi en samlet faktura pr. hold, til virksomheden.
  Din virksomhed kan tilmelde kursister til forplejning ved at sende en mail til info@amusyd.dk, med oplysninger om kursus, periode, antal kursister til forplejning og faktureringsadresse.

Forplejning i Ribe

I kantinen i Ribe tilbyder de også den gode morgenmad, lækker frokost og en kop eftermiddagskaffe med kage – og mange andre kantinevarer.

Der er 2 muligheder for betaling af maden:

 1. Kontant, efter bon
 2. Hvis du er tilmeldt via en virksomhed er det muligt at købe forplejning, og afregne samlet holdvis.
  Virksomheden tilmelder kursisterne til forplejning ved at udfylde skemaet her, hvor du også kan finde priserne, og maile det til info@amusyd.dk.

 

Vi glæder os til se dig i kantinerne i Kolding og Ribe