Kørekort til lastbil

Kørekort til lastbil

Kurser
Godstransport med lastbil
6 ugers jobrettet
Regional Positivliste Sydjylland
Se 5 hold
Næste startdato: 08-08-2022
Varighed: 30 dage
Kørsel med vogntog, kategori C/E
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional Positivliste Sydjylland
Se 4 hold
Næste startdato: 08-08-2022
Varighed: 20 dage
3 kurser uden planlagt dato - tryk her for at vise dem

Kørekort lastbil / vogntog

Med et lastbilkørekort får du åbnet op for en masse forskellige jobmuligheder, både nationalt og internationalt. Hos AMU SYD tilbyder vi alle uddannelser inden for transport, herunder erhvervelse af lastbilkørekort.

Med et lastbilkørekort står du meget stærkere når du skal ud at søge job og har du allerede et job, bliver det flere muligheder i den virksomhed du er ansat i.

Måske vil du en dag være selvstændig vognmand med egen lastbil og et lastbilkørekort er første step til en tilværelse som selvstændig vognmand. Tilmeld dig et kursus der inkluderer et lastbilkørekort og kom et stort skridt videre mod dit drømmejob.

Herunder ses vores kurser, uddannelser og efteruddannelser i godstransport.
Du kan tage et stort kørekort og blive lastbilchauffør med en chaufføruddannelse. Vi har ADR kurser, grundlæggende kvalifikation uddannelse og kursus i køre-hviletidsbestemmelser.

Der er også EU efteruddannelse, farlig gods kursus og meget mere. Find lige det du søger i de forskellige kurser og tilmeld dig nemt online.

Få alle forudsætninger for et job som lastbilchauffør med en AMU uddannelse eller opkvalificer dine nuværende kundskaber med en efteruddannelse.