Vogntog / Hængerkort

Vogntog / Hængerkort

Kurser

Vogntog / Hængerkort


Opgrader til hængerkort og bliv attraktiv på arbejdsmarkedet

Et C/E hængerkort er en opgradering af dit store kørekort og en god investering i din fremtid i transportbranchen.Med et C/E kørekort må du køre med vogntog og godstransport.Dine nye kompetencer åbner for flere jobmuligheder og du bliver mere attraktiv hos vognmændene, når du skal søge dit næste chaufførjob.

Hvordan får jeg hængerkort?

Du skal erhverve dig et C/E kørekortet ved at tage et vogntogskursus.Kurset tager 20 dage, og undervisningen er en blanding af teori og kørsel.På kurset lærer du ikke kun at køre med anhænger, men bl.a. også om lastsikring, planlægning af ruter, køre/hviletidsbestemmelser, sikkert arbejdsmiljø, vedligehold og udbedring af mindre driftsfejl i dagligdagen.

Vi fordobler dine kompetencer

Når du tager dit vogntogsbevis hos os, lærer du både at køre med forvogn/hænger og med trækker/trailer.Det er to vidt forskellige måder at køre med vogntog, så du får altså dobbelt så mange kompetencer og er efter bestået kursus en alsidig chauffør, der kan køre med både forvogn/hænger og trækker/trailer.

Fritvalgsordning

Dit kursus skal afsluttes med en køreprøve.Her bestemmer du selv, om du vil til køreprøve i vores trækker/trailer eller med forvogn/hænger.Du kan altså frit vælge den lastbil, du føler dig bedst tilpas i, når den endelige prøve skal bestås.
vogntog-haenger-amusyd-kolding