Kørekort lastbil / vogntog

Har du altid elsket store køretøjer og godt kunne tænke dig et job, hvor der i den grad er frihed under ansvar? Så er et lastbilkørekort oplagt for dig. Hos AMU Syd har du mulighed for at tage et lastbilkørekort på kun 30 dage.

Med et lastbilkørekort får du åbnet op for en masse forskellige jobmuligheder, både nationalt og internationalt. Hos AMU SYD tilbyder vi alle uddannelser inden for transport, herunder erhvervelse af lastbilkørekort.

Med et lastbilkørekort står du meget stærkere, når du skal ud at søge job og har du allerede et job, bliver det flere muligheder i den virksomhed du er ansat i. Med et lastbilkørekort kan du blandt andet blive flyttemand, godschauffør, tankbilchauffør og renovationsmedarbejder. Mulighederne er mange og derfor har du gode chancer for at finde et job med det samme, når kørekortet er i hus.

Måske vil du en dag være selvstændig vognmand med egen lastbil og et lastbilkørekort er første step til en tilværelse som selvstændig vognmand. Tilmeld dig et kursus der inkluderer et lastbilkørekort og kom et stort skridt videre mod dit drømmejob.

Herunder ses vores kurser, uddannelser og efteruddannelser i godstransport.

Du kan tage et stort kørekort og blive lastbilchauffør med en chaufføruddannelse. Vi har ADR kurser, grundlæggende kvalifikationsuddannelse og kursus i køre-hviletidsbestemmelser. 

Fordelene ved et arbejde som lastbilchauffør

Der findes mange fordele som lastbilchauffør. Du får for eksempel:
  • Lov til at køre lastbil hver dag
  • Et selvstændigt job med stor frihed
  • God løn 
  • Mange spændende jobmuligheder
  • Mulighed for at køre i både Danmark og udlandet

Der er også EU efteruddannelse, farlig gods kursus og meget mere. Find lige det du søger i de forskellige kurser og tilmeld dig nemt online.

Få alle forudsætninger for et job som lastbilchauffør med en AMU uddannelse eller opkvalificer dine nuværende kundskaber med en efteruddannelse.

Kurser

Kørekort lastbil / vogntog
Lastbilchauffør under 21 år