Kørekort lastbil / vogntog

Lastbilkørekort hos AMU SYD

Med et lastbilkørekort får du åbnet op for en masse forskellige jobmuligheder, både nationalt og internationalt. Hos AMU-SYD tilbyder vi alle uddannelser inden for transport, herunder erhvervelse af lastbilkørekort.

Med et lastbilkørekort står du meget stærkere når du skal ud at søge job og har du allerede et job, bliver det flere muligheder i den virksomhed du er ansat i.

Måske vil du en dag være selvstændig vognmand med egen lastbil og et lastbilkørekort er første step til en tilværelse som selvstændig vognmand. Tilmeld dig et kursus der inkluderer et lastbilkørekort og kom et stort skridt videre mod dit drømmejob.

Herunder ses vores kurser, uddannelser og efteruddannelser i godstransport.
Du kan tage et stort kørekort og blive lastbilchauffør med en chaufføruddannelse. Vi har ADR kurser, grundlæggende kvalifikation uddannelse og kursus i køre-hviletidsbestemmelser.

Der er også EU efteruddannelse, farlig gods kursus og meget mere. Find lige det du søger i de forskellige kurser og tilmeld dig nemt online.

Få alle forudsætninger for et job som lastbilchauffør med en AMU uddannelse eller opkvalificer dine nuværende kundskaber med en efteruddannelse.

Kurser
Godstransport med lastbil
Garantikursus
Se 8 datoer
Næste startdato: 09-12-2019
Varighed: 30 dage
Kørsel med vogntog, kategori C/E
Garantikursus
Se 5 datoer
Næste startdato: 18-11-2019
Varighed: 20 dage

Download mere information her

AMU SYD's afdelinger

KOLDING

C F Tietgens Vej 6, 6000 Kolding

RIBE

Snepsgårdevej 20 , 6760 Ribe

Telefontid

Alle hverdage 7.30–15.20

CVR: 10085292
Vores sociale medier