AMU Syd
Transport Icon

Transport

Vejen som arbejdsplads

Vejen som arbejdsplads

Kursus til dig der skal arbejde på vejene med anlæg, drift og vedligeholdsopgaver. Deltagere lærer de grundlæggende regler om afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejder på statsvejnettet samt steder hvor de samme regler gælder.

På kurset "Vejen som arbejdsplads" lærer du om lovgivning og vejregler i forbindelse med vejarbejde. Du bliver i stand til at opsætte korrekt afmærkning og og opsætning af skilte i forskellige situationer. 

 

KURSER - VEJEN SOM ARBEJDSPLADS - PLANLAGTE

Uddannelsens navn
Vælg startdato
Var.
Tilmeld
Vejen som arbejdsplads - Certifikat
Info

2 dage

 

Formålet med kurset

Når du har gennemført kurset Vejen som arbejdsplads kan du efterleve de krav, som der bliver stillet til en vejarbejder. Du kan efter endt kursus opstille korrekt afmærkning og sørge for sikkerheden på arbejdspladsen nær vejnettet. Du er med denne uddannelse med til at øge trafiksikkerheden for både dine kollegaer og dig, samt de trafikanter som måtte køre forbi vejarbejdet. 

Målgruppe til Vejen som arbejdsplads

Du kan være ansat eller ønske om at blive ansat hos entreprenører, som arbejder med anlægsarbejde eller vedligholdelse af vejnettet og som udfører afmærning af vejarbejder. Dette certifikat skal fornys hver 5. år. 


KURSER - VEJEN SOM ARBEJDSPLADS - PLANLAGTE

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972