Gaffeltruck

På AMU SYD kan du tage truckcertifikat på flere sprog

Lige nu tilbyder vi 3 forskellige truckkurser, hvor der undervises på dansk, tysk eller engelsk.

Vi har også truckkurser til dig som har erfaring med truckkørsel, men som har brug for en opdatering af regler, ny teknologi.

Har du ikke kørekort, anbefaler vi at du inden du tager truckcertifikat deltager på et 3 dages kursus, hvor du får kendskab til færdselsloven og gennemgår en masse praktisk øvelser, der gør dig klar til at tage truckcertifikat.

Brug menuen til at finde rundt. Der er rift om pladserne på gaffeltruckkurserne. Så tøv ikke, hvis du vil have truckkørekort - klik på tilmeld med det samme.

Truckcertifikat
Truckcertifikat
Her finder du det 7 dages kursus der giver dig gaffeltruckcertifikat. Et truckcertifikat åbner døre for dig der søger job, men også for flere spændende arbejdsopgaver til dig der er i job.
Forklift
Forklift
Truckcertifikat på engelsk. Har din virksomhed medarbejdere ansat fra udlandet - og mangler de det lovpligtige truckcertifikat? De kan tage det på AMU SYD i Kolding - vi underviser på engelsk.
Gabelstapler
Gabelstapler
Truckcertifikat på tysk. Har din virksomhed medarbejdere ansat som taler tysk - og mangler de det lovpligtige truckcertifikat? De kan tage det her - vi underviser på tysk.