Kørekort til bus

Kørekort til bus

Sundhed for personbefordringschauffører

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus.

Tilmeld dig KURSUSAGENTEN et andet sted på siden og modtag en email når der oprettes nye hold.

Vil du hellere tale med et rigtigt menneske?
Det forstår vi godt 😊
Hvis du indtaster dit telefonnummer, så ringer vi dig op og hjælper dig videre.
Info om fag
20798 - Sundhed for personbefordringschauffører

Målgruppe: Chauffører inden for personbefordring.

Beskrivelse: Deltageren kan, efter endt uddannelse, arbejde sikkert som chauffør på baggrund af sin viden om fysisk- og mental sundhed. Herunder den enkeltes behov for:

- Sund kost
- Hensigtsmæssige ergonomiske arbejdsstillinger og bevægelse
- Fysisk aktivitet
- Søvn
- Mental sundhed og trivsel (samt tilhørende indflydelse på forebyggelse af fysiske- og psykiske sygdomme).

Deltageren får, på baggrund af ovenstående, grundlæggende viden om fysisk- og mental sundhed og hvilken betydning det har for livskvaliteten. Herunder får deltageren viden om, hvordan kost, søvn, motion og ergonomi spiller ind og har indflydelse på deltagerens velbefindende.

Endvidere foregår arbejdet på basis af chaufførens viden om WHO’s definition af sundhed samt hvilke ernæringsmæssige, fysiologiske, ergonomiske og mentale faktorer, der påvirker kroppen og vores tilstand i en henholdsvis positiv og negativ retning.

Endelig foregår arbejdet med deltagerens indsigt i mentale afspændingsteknikker, der kan bruges i hverdagen til at reducere stress og til at opnå bedre hvile og søvn, ligesom chaufføren opnår en grundlæggende viden om smerter — herunder hvorfor de opstår og hvordan smerter kan forebygges og afhjælpes.

Fagnummer: 20798 Sundhed for personbefordringschauffører Varighed: 2 dage Pris for ikke højtuddannet ansat: DKK 416,00 Pris for ledig eller højtuddannet ansat: DKK 1.551,50