Kirkegårdsdrift

Kirkegårdsdrift

Kirkegårde, natur på kirkegården

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus.

Tilmeld dig KURSUSAGENTEN et andet sted på siden og modtag en email når der oprettes nye hold.

Vil du hellere tale med et rigtigt menneske?
Det forstår vi godt 😊
Hvis du indtaster dit telefonnummer, så ringer vi dig op og hjælper dig videre.

Hvorfor er det vigtigt at tage sig af planter og dyr på kirkegården?


Hvad betyder det egentlig at have mange forskellige planter og dyr?

Lad os se på, hvad kirkegården og området omkring kirken kan gøre for at hjælpe planter og dyr. Vi vil også undersøge, hvordan folk ser på og bruger kirkegården.

Mangfoldighed er vigtig
Mangfoldighed betyder, at der er mange forskellige slags planter og dyr, og det gælder også de steder, hvor de lever. Mangfoldigheden er i fare, fordi vi mister forskellige slags planter og dyr og de steder, de lever. Det er vigtigt for vores samfund at passe på dem, fordi naturen giver os vigtige ting som rent vand, bestøvning af planter, den luft vi indånder og jord, hvor vi kan dyrke mad.

Stærkere natur
Når vi bevarer og gør det bedre for planter og dyr på grønne områder som kirkegårde, hjælper vi naturen til at blive stærkere og mere mangfoldig. Det handler ikke kun om at skabe plads til flere forskellige planter og dyr, men også om at passe på og støtte systemer, hvor de kan leve, finde mad og overleve om vinteren.

Gavnligt for klimaet
At sørge for, at der er mange forskellige planter og dyr i byerne, kan også hjælpe med at løse problemer med klimaet. Naturen kan hjælpe med ting som at håndtere regnvand, holde temperaturen nede, mindske forurening og gøre det bedre for mennesker i byen.
natur-paa-kirkegaarden
Info om fag
47098 - Kirkegårde, natur på kirkegården

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte anlægsgartnere der har eller søger beskæftigelse inden for anlægsgartnerbranchen.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra kendskab til dyr og insekters livsmiljøer, etablere og ind tænke naturmiljøer på kirkegården i forbindelse med renovering- og ny anlæg.

Fagnummer: 47098 Kirkegårde, natur på kirkegården Varighed: 2 dage Pris for ikke højtuddannet ansat: DKK 416,00 Pris for ledig eller højtuddannet ansat: DKK 1.559,10