slide-svejsepas

Svejsecertifikatet er digitalt

 

Det er nemt at holde styr på svejsecertifikaterne

Ved hjælp er svejsepas.dk er det nemt for svejsere og virksomheder at holde styr på svejsecertifikater inden for stålsvejsning, og hvornår det er tid til at underskrive og forny dem.

 

Hjælp til at komme i gang

 
 

Påmindelse om fornyelse

Med svejsepas.dk kan dine medarbejders se deres svejsecertifikater på nettet eller via en app (under udvikling). De kan bede om at få en påmindelse, når det er tid til, at certifikaterne skal underskrives eller fornyes. Certifikatet for stål gælder i 3 år og skal derefter fornyes.
 
I virksomheden betyder det, at du har mulighed for digitalt at se og underskrive dine medarbejderes svejsecertifikater, hvis dine svejsere giver dig adgang. I virksomheden kan du gemme og udskrive certifikater, og ligesom svejseren få påmindelse, når certifikatet skal fornyes eller underskrives.
 
Påmindelsen hjælper dig til få tilmeldt svejserne et nyt kursus på AMU SYD i god tid inden re-certificering.

 

Har du allerede fået en påmindelse?

Har du allerede fået en påmindelse, kan du nemt tilmelde dine medarbejdere her eller kontakte vores kursussekretær:

Vibeke Pedersen | vip@amusyd.dk | 76 37 37 43

FAQ - Digital svejsecertifikat

Med svejsepas.dk kan dine medarbejders se deres svejsecertifikater. De kan bede om at få en påmindelse, når det er tid til, at certifikaterne skal underskrives eller fornyes.
Det kan variere, alt efter hvilket svejsecertifikat der er tale om. Et svejsecertifikat gælder i 3 år for stål og 2 år for aluminum.
Et svejsecertifikat er nødvendig, hvis man ønsker at arbejde som svejser eller anden form for termisk skæring. Svejsecertifikatet skal sikre, at du udfører dit arbejde på en sikker og kontrolleret måde.

 

Se videoen her...

og få en introduktion til den nye måde at håndtere dine svejsecertifikater: