Kompositter

Kompositter

Hærdeplast

Støbning af epoxy-komposit emner

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus.

Tilmeld dig KURSUSAGENTEN et andet sted på siden og modtag en email når der oprettes nye hold.

Vil du hellere tale med et rigtigt menneske?
Det forstår vi godt 😊
Hvis du indtaster dit telefonnummer, så ringer vi dig op og hjælper dig videre.
Info om fag
47209 - Støbning af epoxy-komposit emner

Målgruppe: Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, og som har gennemført den af Arbejdstilsynet fastsatte sikkerhedsuddannelse 43996 Pers. sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, der fremstiller epoxy-komposit produkter.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren anvende grundlæggende materiale- og proceskendskab og de specielle udhærdningskrav til støbning af mindre massive og ukomplicerede komposit emner med glasfiberarmering og epoxy som resin. På baggrund af kendskab til principper for vedhæftning, spartel- og limteknik kan deltageren opbygge sandwichkonstruktioner med relevante kernematerialer og ved støbning, før under og efter, udføre almindelig formpleje og vedligehold af støbeforme. Deltageren kan visuelt og med egnet laboratorieudstyr gennemføre kontrolopgaver på råvarer, proces og færdigstøbt laminat, fagligt og kvalitetsmæssigt korrekt. Deltageren kan ud fra udarbejdede emnetegninger og egne skitser, beregne materialeforbrug, udarbejde laminatbeskrivelse, beregne glasprocent og blandingsforhold af råvarer. Deltageren kan, på baggrund af tidligere opnåede sikkerhedskompetencer, anvende dette i det praktiske i forbindelse med støbning af epoxy-komposit emner.

Fagnummer: 47209 Støbning af epoxy-komposit emner Varighed: 10 dage Pris for ikke højtuddannet ansat: DKK 2.080,00 Pris for ledig eller højtuddannet ansat: DKK 8.704,50