Kørelærer søges – fuldtid eller deltid

4. oktober 2021

 
Vi du være med til at uddanne fremtidens erhvervschauffører……?
 
 
Da et par af vores gode kørelærer har søgt nye udfordringer, søger vi nye kollegaer til vores transportafdeling her på AMU SYD. Om du er B-kørelærer eller storvognskørelærer (C, D og E) har ingen betydning, da vi hjælper dig med at få de kategorier, du mangler.

Du skal som kørelærer sikre, at vores kursister får den bedste undervisning

Efter den grundige oplæring i uddannelserne skal du undervise selvstændigt på vores AMU-kurser inden for gods- og personbefordringsområdet i klassen eller skolevognen.

Vi forventer, at du har lyst til at undervise og forstå den enkelte kursist. Du skal formidle din faglige viden, så dine kursister forstår materialet og kan omsætte det til praktisk arbejde.

For at sikre den bedste undervisning vil du løbende have dage med forberedelse.  

 
Din chef og kolleger
 
Du får den bedste chef - det mener han i hvert fald selv 🙂 Han hedder Bjarne og er vores Transportchef.  

Derudover bliver du en del af vores team af kompetente, erfarne og engagerede undervisere, som alle er specialiserede inden for transport. Da vi på AMU SYD også udbyder uddannelser og kurser i andre brancher, får du samtidigt kolleger, der underviser inden for fx svejsning og medarbejderudvikling eller sidder i administrationen.

 
Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du får rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.    Derfor forventer vi også, at du er indstillet på at videreuddanne dig såvel fagligt som alment og bidrager til den positive stemning blandt kolleger.

Du skal kunne genkende dig selv i vores værdier: Fælleskab, Ansvarlighed, Ordentlighed og Fleksibilitet.     Vi giver plads til hinanden og er stolte af vores arbejde. Vores personaleforening er aktiv og arrangerer fx sommerfest, foredrag og julebanko.

Arbejdsstedet vil primært være AMU SYDs afdeling i Kolding, men kan også forekomme på virksomheder og andre skoler.

Din arbejdstider vil være mellem kl. 7.00 til 15.30. Ønsker du i stedet at arbejde deltid, er du også velkommen til at søge.

 
Arbejdssted

AMU SYD, C. F. Tietgens Vej 6, 6000 Kolding

  • Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021
  • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter til job@amusyd.dk

AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Se hele opslaget på Jobnet →