Kan du undervise i dansk som andetsprog?

24. januar 2023
2023-job-timelaerer-dansk


Så er det måske dig, vi søger til en tidsbegrænset ansættelse som timelærer inden for voksen og efteruddannelsesområdet.

Flere har brug for at forbedre deres danskkompetencer enten før eller sideløbende med et job.

På AMU SYD oplever vi en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at hjælpe deres tosprogede medarbejdere med at forbedre deres danskkompetencer.

Vi søger derfor en timelærer til en tidsbegrænset ansættelse. Du skal undervise i dansk som andetsprog med forskelligt fagligt indhold, hverdagsdansk og arbejdsmarkedskultur.
 

Undervisning ude på virksomhederne

Undervisningen vil primært foregå på virksomhederne, og i første omgang i en begrænset tidsperiode på 20 uger. Du skal undervise kursisterne 3 timer ad gangen og 2 hold hver dag.

Som timelærer indgår du i et fleksibelt og tværgående læringsmiljø, hvor du i høj grad kan sparre med de undervisere, som allerede nu underviser i dansk som andetsprog.

Du skal have lyst til at udvikle nyt undervisningsmateriale og metoder til indlæring, så kursisterne hurtigt oplever, at deres mundtlige danskkundskaber bliver forbedret.
 

Hvordan får du succes i jobbet?

For at få succes i jobbet skal du være en engageret og motiveret underviser, som har erfaring med undervisning af kursister med anden etnisk baggrund.

Da undervisningen primært foregår på virksomheden, forventer vi, at du kan arbejde meget selvstændig og kan repræsentere AMU SYD professionelt og ud fra vores værdier.
 

En tidsbegrænset stilling

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling, som er tidsbegrænset fra primo februar og til medio juli 2023. Er du underviser, som ønsker færre timer eller freelance-opgaver, er du også velkommen til at sende en ansøgning.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.
 

Arbejdssted, løn og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Skatteministeriets Cirkulære om timelønnet undervisning.

AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susanne Helle Hansen på mail shh@amusyd.dk eller på 25 24 07 40

Du bedes sende din ansøgning, CV, eksamensbeviser og anden relevant dokumentation til job@amusyd.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 7. februar 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se annoncen på Jobnet her →