Sikkerhedskurser

Fokus på sikkerhed

For mange arbejdsulykker – eller episoder, hvor det kunne være gået galt?
Måske har din virksomhed brug for at arbejde med at opbygge en stærkere sikkerhedskultur. Altså arbejde systematisk med sikkerheden, så den kommer i top.

Høj sikkerhed og et godt arbejdsmiljø
En sikker arbejdsplads er også en attraktiv arbejdsplads, som har lettere ved at tiltrække de bedste medarbejdere fra jeres branche. Høj sikkerhed og et stærkt og sundt arbejdsmiljø hænger naturligt sammen. Hos AMU SYD har vi mange års erfaring med at skræddersy kursusforløb, som forbedrer sikkerheden og arbejdsmiljøet i den enkelte virksomhed. Det har vi bl.a. gjort i tæt samarbejde med IFF i Grindsted og Haderslev (tidligere Dupont). Her har alle 350 medarbejdere været på sikkerhedskursus hos AMU SYD.

Få en stærk sikkerhedskultur
Alle skader kan i princippet forebygges, men i en travl hverdag bliver der ofte slækket på sikkerheden, hvis der ikke er en stærk sikkerhedskultur. Den kan vi hos AMU SYD bidrage til at opbygge i samarbejde med den enkelte virksomhed.

Ansvar ligger hos både leder og medarbejder
Det overordnede ansvar for sikkerheden ligger hos ledelsen, men medarbejderne har også et stort ansvar i hverdagen for at bidrage til en sikker arbejdsdag for sig selv og kollegerne. Derfor er det vigtigt, at alle har den samme opfattelse af, hvad der skal til for at have en sikker arbejdsplads og de mål, der skal nås.Kursusforløb
Løsningen kan fx være et kursus over tre dage, sammensat af tre AMU-kurser, hvor der både er tid til at sætte fokus på at udvikle sikkerhedskulturen, arbejde med sikker adfærd på arbejdspladsen og implementere arbejdet.

Se eksempel her ↓

  
49377 (1 dag)
Sikker adfærd i produktionen
Læs mere om kurset her →

 
49379 (1 dag)
Udvikling af sikkerhedskultur i industrien
Læs mere om kurset her →

 
49382 (1 dag)
Udvikling af teams
Læs mere om kurset her →
Kortere kurser
Hos AMU SYD tilbyder vi selvfølgelig også en række kortere kursusforløb inden for sikkerhed. Kurserne henvender sig fx til medarbejdere, der brug for ny eller opdateret viden om den sikkerhed, der knytter sig til et bestemt fag.

Uanset hvilke behov din virksomhed eller den enkelte medarbejder har for at forbedre sikkerheden og styrke arbejdsmiljøet, så understøtter vi behovene.

Tag fat i os - vi er klar til dialog og sparring om det helt rigtige kursus.

Kurser