Plejeteknik

Planter, pleje og vedligehold

 

Stil skarpt på dine planters livsbetingelser

Med plantekendskab får du grundlæggende viden om planters vækst, trivsel og krav til vækstbetingelser.
Du lærer om jordbundsforhold og gødning, hvordan du vælger de rigtige planter samt plejer og beskærer dem korrekt.

FAQ - Plejeteknik

Plejeteknik handler om planter, pleje og vedligeholdelse. Med et plantekendskab får du grundlæggende viden omkring planters vækst, trivsel og krav til vækstbetingelser. Man lærer derudover om jordbundsforhold og gødning samt hvordan man vælger de rigtige planter og hvordan man efterfølgende plejer og beskærer dem korrekt.
Plejeteknik kurset kan deles op i tre dele, hvor den første del omhandler planter, den anden del omhandler beskæring mens den tredje del omhandler plejeteknik for erfarne. Det er ikke nødvendigt at tage alle kurser. Kurserne er en specialisering for anlægsgartnere. Derfor kan man selv bestemme, hvilke af disse kurser der er relevant for din uddannelse.
Når du specialiserer dig, har du mulighed for at gå i dybden med nogle ting, som man ikke går i dybden med på den grundlæggende anlægsgartneruddannelse. Derved kan du udbyde dine kunder en stor viden omkring det emne, du har specialiseret dig i. På den måde har du flere færdigheder end dine konkurrenter, hvilket gør dig mere attraktiv overfor kunderne. Derfor er der gode fordele ved at specialisere sig som anlægsgartner.

Kurser

Plejeteknik - Planter
Plejeteknik - Beskæring
Plejeteknik - Kurser for erfarne