Teknisk Isolering: Nyt kursusforløb i hovedstadsområdet

18. marts 2022

 
Det har igennem længere tid været vores ambition at udbyde kurser inden for teknisk isolering på Sjælland og dermed tilbyde kurser centralt, hvor behovet er.
 
”Som landsdækkende uddannelsescenter i branchen teknisk isolering er vi på AMU SYD glade for at kunne tilbyde et kursusforløb på Sjælland i hovedstadsområdet”, udtaler vores Uddannelseschef Anders Hansen.
 
”Vi har samlet et kursusforløb, der både henvender sig til ledige, som vil ind i en branche, hvor jobmuligheder er særdeles gode, men som også henvender sig til medarbejdere, der allerede arbejder i branchen og har behov for et større teknisk kendskab”.
 
Giv dine medarbejdere et fagligt løft på kun 5 uger
På kun 5 uger lærer dine medarbejdere at udføre isolering af kanalinstallationer, som afsluttes med pap og lærred, køleisolering med cellegummislanger og – plader, lægge PVC folie, sikkerhed omkring arbejdet og meget mere.
Lad dine ufaglærte medarbejdere få dette grundlæggende kursusforløb, så de kan udføre arbejdet efter gældende retningslinjer og med sikkerhed i højsædet.
 
Vi forventer stor efterspørgsel
”Kursusforløb har været efterspurgt gennem længere tid, og vi forventer stor efterspørgsel på forløbet – både fra ledige og virksomheder.”, fortæller Anders Hansen og uddyber:
 
”Vi har gjort det fleksibelt for virksomhederne, så de både kan tilmelde deres medarbejdere et samlet kursusforløb, eller vælge et eller flere af AMU-kurserne, som måtte være relevant for den enkelte medarbejder.  
 
Læs mere og kursusforløbet og tilmeld dig eller dine medarbejdere her →