Teknisk Isolering: Nyt kursusforløb i hovedstadsområdet

18. marts 2022
2022-teknisk-isolering-i-hovedstadsomraadet

 
Det har igennem længere tid været vores ambition at udbyde kurser inden for teknisk isolering på Sjælland og dermed tilbyde kurser centralt, hvor behovet er.
 
”Som landsdækkende uddannelsescenter i branchen teknisk isolering er vi på AMU SYD glade for at kunne tilbyde et kursusforløb på Sjælland i hovedstadsområdet”, udtaler vores Uddannelseschef Anders Hansen.
 
”Vi har samlet et kursusforløb, der både henvender sig til ledige, som vil ind i en branche, hvor jobmuligheder er særdeles gode, men som også henvender sig til medarbejdere, der allerede arbejder i branchen og har behov for et større teknisk kendskab”.
 
Giv dine medarbejdere et fagligt løft på kun 5 uger
På kun 5 uger lærer dine medarbejdere at udføre isolering af kanalinstallationer, som afsluttes med pap og lærred, køleisolering med cellegummislanger og – plader, lægge PVC folie, sikkerhed omkring arbejdet og meget mere.
Lad dine ufaglærte medarbejdere få dette grundlæggende kursusforløb, så de kan udføre arbejdet efter gældende retningslinjer og med sikkerhed i højsædet.
 
Vi forventer stor efterspørgsel
”Kursusforløb har været efterspurgt gennem længere tid, og vi forventer stor efterspørgsel på forløbet – både fra ledige og virksomheder.”, fortæller Anders Hansen og uddyber:
 
”Vi har gjort det fleksibelt for virksomhederne, så de både kan tilmelde deres medarbejdere et samlet kursusforløb, eller vælge et eller flere af AMU-kurserne, som måtte være relevant for den enkelte medarbejder.  
 
Læs mere og kursusforløbet og tilmeld dig eller dine medarbejdere her →