🎉🌟 Susanne Korsgaard fejrer 25 fantastiske år som pedel på AMU SYD🌟🎉

15. september 2023
susanne-korsgaardOm sit jubilæum siger Susanne:
 
”Jeg er vild med mine kolleger. At vi kan lave sjov og drille hinanden – det elsker jeg.

Mine dage og arbejdsopgaver er aldrig ens, så det bliver ikke kedeligt at gå på arbejde. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har mulighed for at tilpasse mine arbejdstider, når jeg fx skal passe mine børnebørn. Det er der plads til.

AMU SYD er bare et godt sted at være. Det må være derfor, jeg er blevet hængende så længe 😊”


Vi kan kun sige, at vi også er ret vilde med Susanne
Susannes hænder har gennem årene udført utallige opgaver, og hendes alsidighed kender ingen grænser. Græsslåning, bedelugning, fejning, snerydning, oprydning, affaldssortering, maling, håndværksopgaver – listen synes uendelig, og Susanne er altid klar til at tage fat. El-arbejde holder hun sig dog helst fra, for hun mener, at hun allerede er så rigeligt i stødet.

Sød musik og flittige hænder
Når Susanne er i nærheden, kan man altid høre hendes glæde og energi. Imellem lyden af hendes flittige arbejde kan man undertiden fange toner, der minder om sang og endda en livlig samtale eller to – også selvom hun er den eneste til stede. Spørger man, hvem hun taler med, svarer hun: ’Jeg taler med et fornuftigt menneske 😉’ Hun har nemlig altid et kækt svar på lager – det er et af hendes helt særlige varemærker.

Susanne går altid til opgaverne med et smil og en uovertruffen vilje. Hun er ikke bange for at tage fat på udfordringer, selvom de er nye for hende. Hun løser dem på sin egen måde, i sit eget tempo, og resultatet falder altid godt ud, for hun er utroligt lærenem.

Hun er en velkendt og vellidt skikkelse på AMU SYD, kender hver en krog på skolen og ved altid, hvor ’stumperne’ er. Ofte høres spørgsmålet, "Er Susanne her?" Hvis svaret er, at hun først kommer i morgen, kan opgaven tit vente, til hun er tilbage.

Engagement og smittende humør
Gennem årene er Susanne blevet en integreret del af AMU SYD. Hendes engagement og smittende humør bor i væggene, og hendes dedikation er noget, vi alle sætter stor pris på både i dagligdagen, men bestemt også ved arrangementer og festligheder, hvor Susanne altid er fast deltager. - Hun melder sig endda også gerne til at tage oprydningstjansen dagen efter.

Det er egentligt et under, at Susanne har tid til at arbejde, for hun har mange børnebørn, som hun gerne tilbringer tid med og står klar til at passe, når muligheden byder sig.

Susanne kunne godt være gået på pension, men det har hun heldigvis ingen planer om endnu. Det er nemlig svært at forestille sig AMU SYD uden Susanne. Udover at vi selvfølgelig ville savne hendes gode energi og humør, så ville vi sikkert også være tabt i en jungle af højt græs, ukrudt og tætte træer overalt.

Vi håber selvfølgelig, at Susanne bliver hos os til hun bliver 100 år, men vi tager gerne 10 år ad gangen.
 
Tillykke med 25 fantastiske år, Susanne 🥳 AMU SYD ville ikke være det samme uden dig.


#Jubilæum #AMUSYD #25århosos