Har du styr på formen – bliv timelærer i plastafdeling

13. februar 2024
plast-haender

 
  
Har du en plastfaglig baggrund, kan du arbejde både selvstændigt og sammen med andre dygtige undervisere, og har du mod på at udvikle dig både fagligt og pædagogisk?
 
Så er du måske vores nye timelærer til Plastafdelingen i Ribe.

 

Dit nye job

Som timelærer skal du undervise i certifikatkurser som plastsvejsning, epoxy sikkerhed samt Ekstrudering. Undervisningen er et mix af både teori inden for emnet samt praktiske øvelser i vores værkstedsfaciliteter. Her har du gode muligheder for at sætte dit eget præg på både form og metoder.
Vores kursister skal have den bedste faglige undervisning
Hos AMU SYD udbyder vi en række AMU-kurser inden for plastproduktion og plastsvejsning. Desuden uddanner vi også plastmagere.

Når du træder ind i undervisningslokalet og værkstedet, kan dine kursister mærke, at du brænder for at undervise og give dem læring. Med din brede og relevante erhvervserfaring inden for plastbranchen kan du formidle faglig viden, så dine kursister forstår materialet og kan omsætte det til praktisk arbejde – både under kurset og særligt ude på deres arbejdsplads.

Du kan let formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtligt - og anvender nemt IT i dit daglige arbejde.
 

Din nye arbejdsplads

Du bliver del af vores engagerede arbejdsplads, hvor vi er stolte af vores arbejde. Vi tilbyder dig et job med ansvar, udviklingsmuligheder og en bred kontaktflade på tværs af AMU SYD. Der er plads til vores mange personligheder, og vi glæder os til at få din med på holdet. Vores værdier er: Fællesskab, ansvarlighed, ordentlighed og fleksibilitet, og du er velkommen i vores Personaleforening.

Dit nye arbejdssted er primært AMU SYDs afdeling på Snepsgård ved Ribe, men kan også lejlighedsvist være på virksomheder og andre skoler. Undervisningstiden vil normalt være fra kl. 8.00 til 15.30.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Skatteministeriet cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning.
Timeantal vil være variabel i perioden.
AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Din ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Anders Hansen aha@amusyd.dk eller på 25 24 07 66. 

Du bedes sende en kort ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til job@amusyd.dk

Ansøgningsfrist:.10. marts 2024


Vi glæder os til at høre fra dig 😊