🎉 Et kvart århundrede med dedikation til teknologi og udvikling 🚀

24. august 2023
2023-martin-madsen-jubilaeum


Martin Madsen fejrer 25 flotte år på AMU SYD

 

Selv siger han om sit jubilæum:
 
”Jeg havde aldrig troet, jeg skulle holde 25-års jubilæum på en arbejdsplads, men hver gang jeg synes, det er begyndt at blive lidt kedeligt, er der sket noget, der har gjort mine opgaver spændende igen.

Og så er jeg bare vild med det ”produkt” AMU SYD laver – Vi ser en direkte effekt af vores arbejde, når vores kursister og elever får job efter at have været på kursus hos os.

Det er der ikke mange andre brancher, der kan prale af 😊”
 
 
En ting, vi i al fald kan prale af, er at have haft Martin som engageret kollega (og spasmager) i 25 år 💪

Det hele begyndte i 1998, hvor Martin som 24-årig blev en del af IT-teamet hos AMU-Center Trekantområdet, som dengang bestod af tre afdelinger; Kolding, Fredericia og Vejle, der alle skulle serviceres ift. IT. 

Man oplever en del på 25 år, og Martin har været en pålidelig kraft i flere fusioner, en fission, ombygninger og flytninger frem til det AMU SYD, som vi kender i dag med afdeling i Kolding og Ribe. 

Mens IT-landskabet har udviklet sig, har Martin ikke blot været med på første række, men været en af hjørnestenene i den spændende transformation, som AMU SYD har gennemgået over årerne.

Med en central rolle i det teknologiske fremskridt på AMU SYD, beskæftiger Martin sig med alt fra skiftende operativsystemer, serverdrift, telefoni og sikkerhedsprotokoller. Altid med godt humør, tålmodighed og et glimt i øjet.  

Som de siger i afdelingen ’Vi tager os af alt det, der kan sættes strøm til – Undtagen kaffemaskinen' og det er bestemt ikke forkert. 

Med tiden er det blevet til en udvikling i arbejdsopgaver. Martin besidder nemlig ikke kun stor viden og tålmodighed ift. kolleger med IT-problemer i hverdagen, han er også dygtig til at lære fra sig. Derfor bidrager han med opkvalificering af AMU SYDs personale samt undervisning af kursister og lærlinge i både almen brug af IT og Office-programmer, men også håndtering af mere avancerede emner og programmer inden for digitalisering, 3D-tegning og automatisering. 

Martin har heldigvis aldrig for travlt til at få sine kolleger til at smile, og når han går i ’Spasmager-mode’ kan alt ske. Og selvom han ikke nødvendigvis skilter med sin brede erfaring inden for ’kontorløjer’, så er det en disciplin han (også) mestrer til perfektion 😊. 

Talenterne er uden tvivl mange, og dem nyder vi heldigvis godt af hver eneste dag på AMU SYD.  


Stort tillykke med jubilæet, Martin 😊 Det er stærkt gået 💪