Et godt match - praktikpladsen er hjemme

14. februar 2021
Alexander_teknisk_isolering_amusyd

Alexander Dannaher Fæster tog hul på grundforløbet til teknisk isolering uden praktikplads, men det blev der hurtigt lavet om på. AMU SYD så et match mellem Norisol og Alexander, som nu har fået praktikplads.

 

”Det er rigtigt fedt at opleve, hvordan AMU SYD har hjulpet mig til en praktikplads. Det havde jeg slet ikke regnet med,” fortæller Alexander Dannaher Fæster.

Praktikpladsen hos Norisol i Fredericia er en vigtig brik i Alexanders uddannelse på 3 år og 9 måneder til teknisk isolatør. Han havde forventet, at han selv skulle ud og løbe virksomheder på dørene for at få praktikplads.

 

Mine lærere har gode kontakter

”Mine lærere, Daniel Staun Jensen og Preben Kristensen, kender isolatørvirksomhederne rigtigt godt og har en masse gode kontakter. De inviterede afdelingslederen på Norisol, Daniel Lowe, til at komme på skolen. Her fik jeg en samtale med ham, og han så de projekter, jeg har løst. Samtidig fik jeg en anbefaling med på vejen fra mine lærere, som jo kender mig. Inden han kørte tilbage til Fredericia, ja så sagde han tillykke med praktikpladsen. Det var virkelig dejligt,” fortæller Alexander.

Alexander skal allerede nu ud i første praktik, og han glæder sig.

 

En branche med mange muligheder

”Norisol har masser af spændende projekter. Både på skibsværfter og i virksomheder, og jeg glæder mig meget til at komme med ud på forskellige opgaver,” fortæller Alexander, som har stiftet bekendtskab med faget som arbejdsmand, da han var færdig med sin militærtjeneste.

Han glæder sig til at blive uddannet inden for et fag, hvor der er fine muligheder for at arbejde med teknisk isolering i forskellige miljøer, og hvor der er gode jobs at få.

 

Læs mere om erhvervsuddannelsen som teknisk isolatør