Onlinekursus: Jens Peter kan nu tage den praktiske del

29. april 2020
Peter_Byllemos___Gaffeltruck___Online___2020(1)

Som mange andre danskere blev Jens Peter Byllemos hjemsendt fra sin virksomhed i fødevareindustrien som følge af corona-krisen. For ham var det en god anledning til at tage et gaffeltruckcertifikat.  

Den teoretiske del af kurset gennemførte Jens Peter hjemmefra på et online kursus gennem AMU SYD. I denne uge er han i gang med at færdiggøre den praktiske del på skolen. Genåbningen af Danmark betyder netop, at det igen er muligt at gennemføre flere AMU-kurser med fysisk tilstedeværelse.

  

Ingen tidligere erfaring med onlinekurser

Jens Peter fortæller, at gennemførslen af de 3 dages teori online er hans første erfaring med onlinekurser. Det har været en positiv oplevelse for ham med mange fordele og kun få tekniske småproblemer, som blev løst med hjælp fra AMU SYD.

 

Fordele ved onlinekursus hjemme

Fordelen ved teoriundervisning hjemme var ”at jeg kunne tage de pauser, jeg havde brug for. Jeg loggede bare af, og så kunne jeg tage en kop kaffe eller gå en lille tur”, siger Jens Peter.

Han fortæller videre, at ”materialet var nemt at forstå, og selv om jeg i perioder havde lidt problemer med langsom forbindelse og billeder, der ’frøs’, var det ikke svært at gennemføre kurset. Jeg ringede et par gange til AMU SYD og fik hjælp, hvis der opstod problemer.”

 

Fuld koncentration til at bestå den praktiske del

Tilbage på AMU SYD fortæller Jens Peter, at den helt store fordel for ham var, at nu skal han kun koncentrere sig om at bestå de 4 dages praktisk kørsel. Under normale omstændigheder ville han have 2 prøver hængende over hovedet. Med kun den praktiske del tilbage, syntes han bare, at det er nemt at gå til.

”Fremover vil jeg heller ikke være nervøs for at tilmelde mig andre kurser online afslutter Jens Peter”.