Lean-kørekort

 

Hele lean-tankegangen bygger på at optimere procedurer og processer, så der skabes størst mulig værdi for færrest muligt ressourcer.


Lean-værktøjerne bliver oftest anvendt i produktionsvirksomheder, men de kan bruges til at optimere arbejdsgange og procedurer inden for stort set alle arbejdsområder.


Få nye øjne på opgaver og processer

Med et lean-kørekort kan du understøtte procesoptimeringen på din arbejdsplads. Lean-kørekortet er sammensat af 4 AMU-kurser, der tilsammen giver dig en bred palet af værktøjer til effektivisering og optimering. 

På kurset arbejdes der både med teori, praktiske opgaver og cases. Vi udfordrer ’plejer-kulturen’ og ser med friske (lean)øjne på, hvor der gemmer sig optimeringsmuligheder på arbejdspladsen.

Du bliver rustet til at anvende både viden og værktøjer i praksis, og du får en overordnet forståelse for effekten deraf.


Eftertragtede lean-kompetencer på kun 10 dage

Optimeringskompetencer er en eftertragtet vare, særligt inden for industrien. Derfor er et lean-kørekort en god investering, der gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet. 

Det tager kun 10 dage at tage lean-kørekortet og udgør 4 AMU-kurser. Scroll ned og se indholdet inde på det enkelte kursus ↓

Kurser