Vi søger uddannelses- og praktikpladskonsulent

14. maj 2019
job_paa_amu_syd

Har du et godt og solidt kendskab til erhvervsuddannelsessystemet og brænder du for at skabe og vedligeholde kontakter til erhvervslivet? Så er det dig vi søger.

På AMU SYD har vi erhvervsuddannelser inden for plastmager-, teknisk isolatør- og rengøringsserviceuddannelserne og derudover udbyder vi en lang række kursus- og efteruddannelsesforløb inden for disse brancher.

I rollen som Uddannelseskonsulent bliver du sammen med dine kollegaer i salgs- og marketingafdelingen AMU SYD’s ansigt udadtil. Gennem et tæt samarbejde med både offentlige og private virksomheder, sikrer du med gode efteruddannelsesløsninger, en fortsat vækst i alle vores aktiviteter.

I det praktikpladsopsøgende arbejde har du fokus på at sikre, at alle vores elever får en uddannelsesaftale med en virksomhed. Aftalerne kan både være ordinære aftale, korte aftale eller delaftaler. En stor del af arbejdet bliver således at indgå, vedligeholde og opbygge netværk mellem AMU SYD, vores elever og de mange virksomheder, der ønsker elever på vores erhvervsuddannelser.

Stillingen som uddannelses- og praktikpladskonsulent betyder, at du bruger ca. halvdelen af din tid i hver funktion, men vi ønsker at dine kerneområder bliver på ovenstående brancher.

Et spændende job med mange muligheder

Med en ny vision og en strategi for fremtiden har vi på AMU SYD sat retningen for en spændende udvikling, som du kan blive en del af.

Du vil referere til salgs- og marketingschefen på AMU SYD, men vil i dagligdagen have et meget tæt samarbejde med uddannelseschefen og faglærere på vores 3 erhvervsuddannelsesområder. Det er vigtigt at du trives i et meget afvekslende arbejdsmiljø; hvor du selv planlægger dig arbejde, evner at dokumentere din arbejdsindsats og behersker en god, professionel og imødekommende kommunikation over for virksomheder, elever samt kollegaer på AMU SYD.

Du skal i jobbet påregne en del rejseaktivitet med opsøgende arbejde i hele landet og der vil både være dage med overnatning, eller sen hjemkomst.

Dine primære opgaver er blandt andet:

  • Aktivt opsøge virksomheder med henblik på at skabe praktikmuligheder og aftaler til vores elever
  • Opsøgende indsats i forhold til de ikke-uddannelsesaktive virksomheder
  • Samarbejde med uddannelseschefen i forhold til indgåelse af uddannelsesaftaler
  • Sammen med salgs- og marketingafdelingen koordinere og vedligeholde markedsføringsmateriale, hjemmeside, faktaark m.m.
  • Deltagelse på messer, informationsmøder og gennemføre andre praktikpladsrelaterede aktiviteter.
  • Behovsafdække uddannelsesbehov i private og offentlige virksomheder

Hvem er du?

Du har et stort kendskab til erhvervs- og efteruddannelsesområdet og har måske allerede erfaring inden for et eller flere af vores brancheområder. Du har stor erfaring med opsøgende arbejde og kan selv planlægge og gennemføre besøg i virksomheder. Du er god til at kommunikere dine budskaber og har lyst og interesse i, at hjælpe vores elever med at få en uddannelse, eller sørge for at medarbejdere på virksomheder får nogle gode kursusforløb hos os på AMU SYD.

Du trives i en udadvendt stilling og er dygtig til at opbygge længerevarende relationer med vores kunder eller samarbejdspartnere. Samtidig er du udpræget teamplayer og bidrager i dagligdagen med godt humør og en positiv og venlig tilgang til arbejdets udfordringer. Du er løsningsorienteret og trives med at opfylde de mål vi sætter; for os selv og hinanden.

Vi tilbyder

Stilingen er en fast stilling på fuld tid. Den er nyoprettet og du har derfor rig mulighed for at sætte dit eget præg på din dagligdag, sammen med dygtige og kompetente kollegaer i vores brancheområder. Du bliver også en del af en salgs- og marketingafdeling som ønsker at sætte AMU SYD på landkortet, som en stærk og professionel samarbejdspartner med gode uddannelsesmuligheder. Vi har et arbejdsmiljø præget af godt humør, stor hjælpsomhed og en uformel og afslappet omgangstone. Du skal desuden kunne identificere dig med AMU SYDs værdigrundlag: ansvarlighed, ordentlighed, fælleskab og fleksibilitet.

Du vil være ansat i salgs- og marketingafdelingen på AMU SYD i Kolding, med reference til salgs- og marketingchef Ole Møller. Lønniveauet er i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og Dansk funktionærforbund. Der vil være mulighed for resultatløn.

Yderligere information

For yderligere information om stillingen kontakt

Salgs- og marketingchef Ole Møller på telefon 25 24 07 30 email: olm@amusyd.dk

Vigtige datoer

Ansøgningsfrist: 28. maj 2019

1 samtale: 4. juni 2019

Der vil som led i rekrutteringsprocessen blive udarbejdet en personlig profil inden 2. samtale

2. samtale: 18. juni 2019

Starttidspunkt: hurtigst muligt og senest 1. august 2019

Ansøgning

send din ansøgning til: praktik-uddkonsulent@amusyd.dk