Digitale undervisere til AMU SYD – timelærere

15. marts 2024
Job_-_digitalisering

 
Kan du skabe et trygt undervisningsmiljø og klæde vores kursister på til en fremtid med digitale løsninger?

Fremtiden bliver stadig mere digital, og de digitale færdigheder står højt på ønskelisten hos virksomheder og kursister. 
På AMU SYD udbyder vi digitale kurser både som FVU (Forberedende voksenundervisning) og AMU (Arbejdsmarkedsuddannelser). For at kunne imødekomme efterspørgslen på digitale færdigheder har vi brug for erfarne timelærere, der kan undervise vores kursister på forskellige digitale niveauer.
 

Om undervisningen

Undervisningen inden for FVU Digital og AMU i digitalisering kan foregå både på AMU SYDs adresser og ude i virksomheder. For enkeltkursister kan formålet være, at de opnår rutine, sikkerhed og øget kendskab til digitalisering, måske i forbindelse med et uddannelsesløft. For virksomheder får de en generel opkvalificering af medarbejdere i forhold til indførelse af nyt udstyr eller et generelt fokus på øget digitalisering, grøn omstilling m.m. 
 

Dine opgaver som digital underviser  

  • Tilrettelæggelse af undervisning, der matcher kravene til FVU og AMU og med de muligheder, der findes for individuel tilrettelæggelse. (Vi deler vores undervisningsmateriale på AMU SYD)
  • Test, uddannelsesvejledning, motivation samt dialog med kursister og virksomheder om undervisning
  • Deltagelse i informations- og planlægningsmøder for dit undervisningsområde og lejlighedsvis møder på virksomheder i forhold til individuelt tilpassede kursusforløb.
 

For at få succes i jobbet kommer du med

  • En relevant uddannelse i forhold til undervisning af voksne i digitalisering
  • Stor interesse for området, så du kender til nye trends og har lyst til at udvikle både din faglighed og pædagogik i et læringsmiljø i stor udvikling
  • Fleksibilitet, da undervisningen kan foregå på forskellige adresser - også virtuelt
  • Evnen til at skabe et godt og trygt læringsmiljø for dine kursister, som kommer med meget forskellig baggrund og ønsker til deres læring
  • En personlighed, der trives i et miljø med en meget selvkørende dagligdag, og hvor vi supplerer hinanden med stor gejst, sjov og en kæmpe vilje til at skabe gode oplevelser og socialt sammenhold for vores kursister
  • Lyst til at blive en del af vores team med undervisning inden for basal opkvalificering, læseværksted og uddannelsesvejledning, hvor vi er engagerede undervisere og vejledere, der med stor fleksibilitet og entusiasme løser opgaverne.
 

Din nye arbejdsplads

Du bliver del af vores engagerede arbejdsplads, hvor vi er stolte af vores arbejde. Vi tilbyder dig et job med frihed og ansvar, udviklingsmuligheder og en bred kontaktflade på tværs af AMU SYD. Der er plads til vores mange personligheder, og vi glæder os til at få din med på holdet. Vores værdier er: Fællesskab, ansvarlighed, ordentlighed og fleksibilitet, og du er velkommen i vores Personaleforening.
 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Skatteministeriet cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning. Timeantal vil være variabel i perioden. 
AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 

Ansøgningsproces

Der gennemføres løbende samtaler med kvalificerede kandidater. Alle, som søger inden for fristen, bliver taget med i betragtning. 
Ansøgningsfristen er fredag den 19. april 2024.
 
Læs mere om jobbet her →