🎉 Et kvart Ă„rhundrede med dedikation til teknologi og udvikling 🚀

24. august 2023
2023-martin-madsen-jubilaeum


Martin Madsen fejrer 25 flotte Är pÄ AMU SYD

 

Selv siger han om sit jubilĂŠum:
 
”Jeg havde aldrig troet, jeg skulle holde 25-Ă„rs jubilĂŠum pĂ„ en arbejdsplads, men hver gang jeg synes, det er begyndt at blive lidt kedeligt, er der sket noget, der har gjort mine opgaver spĂŠndende igen.

Og sĂ„ er jeg bare vild med det ”produkt” AMU SYD laver – Vi ser en direkte effekt af vores arbejde, nĂ„r vores kursister og elever fĂ„r job efter at have vĂŠret pĂ„ kursus hos os.

Det er der ikke mange andre brancher, der kan prale af 😊”
 
 
En ting, vi i al fald kan prale af, er at have haft Martin som engageret kollega (og spasmager) i 25 Ă„r đŸ’Ș

Det hele begyndte i 1998, hvor Martin som 24-Ă„rig blev en del af IT-teamet hos AMU-Center TrekantomrĂ„det, som dengang bestod af tre afdelinger; Kolding, Fredericia og Vejle, der alle skulle serviceres ift. IT. 

Man oplever en del pĂ„ 25 Ă„r, og Martin har vĂŠret en pĂ„lidelig kraft i flere fusioner, en fission, ombygninger og flytninger frem til det AMU SYD, som vi kender i dag med afdeling i Kolding og Ribe. 

Mens IT-landskabet har udviklet sig, har Martin ikke blot vÊret med pÄ fÞrste rÊkke, men vÊret en af hjÞrnestenene i den spÊndende transformation, som AMU SYD har gennemgÄet over Ärerne.

Med en central rolle i det teknologiske fremskridt pĂ„ AMU SYD, beskĂŠftiger Martin sig med alt fra skiftende operativsystemer, serverdrift, telefoni og sikkerhedsprotokoller. Altid med godt humĂžr, tĂ„lmodighed og et glimt i Ăžjet.  

Som de siger i afdelingen ’Vi tager os af alt det, der kan sĂŠttes strĂžm til – Undtagen kaffemaskinen' og det er bestemt ikke forkert. 

Med tiden er det blevet til en udvikling i arbejdsopgaver. Martin besidder nemlig ikke kun stor viden og tĂ„lmodighed ift. kolleger med IT-problemer i hverdagen, han er ogsĂ„ dygtig til at lĂŠre fra sig. Derfor bidrager han med opkvalificering af AMU SYDs personale samt undervisning af kursister og lĂŠrlinge i bĂ„de almen brug af IT og Office-programmer, men ogsĂ„ hĂ„ndtering af mere avancerede emner og programmer inden for digitalisering, 3D-tegning og automatisering. 

Martin har heldigvis aldrig for travlt til at fĂ„ sine kolleger til at smile, og nĂ„r han gĂ„r i ’Spasmager-mode’ kan alt ske. Og selvom han ikke nĂždvendigvis skilter med sin brede erfaring inden for ’kontorlĂžjer’, sĂ„ er det en disciplin han (ogsĂ„) mestrer til perfektion 😊. 

Talenterne er uden tvivl mange, og dem nyder vi heldigvis godt af hver eneste dag pĂ„ AMU SYD.  


Stort tillykke med jubilĂŠet, Martin 😊 Det er stĂŠrkt gĂ„et đŸ’Ș