Bliv timelærer i anlægsgartnerfaget

22. marts 2024
timelaerer-det-gronne-foto

 

- og udnyt din tomgangstid om vinteren

Er du ansat et sted med lav aktivitet i vintertiden fx hos anlægsgartner, kirkegård, boligselskab eller kommune, er der god mulighed for at kombinere dit nuværende job med timelærerjobbet.
 
Hos AMU SYD søger vi timelærere, som kan undervise i AMU-kurser (Arbejdsmarkedsuddannelser) i anlægsgartnerfaget - både grøn og grå linje.
 

Dit nye job byder på spændende og varierende opgaver

Vores kursister har varierende erfaring med anlægsgartnerfaget. Som timelærer skal du undervise både ansatte, som allerede arbejder inden for faget samt ledige kandidater, som søger job inden for området. 
  
Anlægsgartnerfaget dækker bredt, og vi har brug for dig, som brænder for faget og kan formidle din faglige viden inden for anlægsteknik, plantekendskab, etablering, beskæring, maskiner samt certifikatkurser. Lad ikke en eventuel mangel i din vidensdatabase være en hindring for at søge stillingen. Vi opkvalificerer dig på kurser, hvor der er behov.
 
På AMU SYD kan kursister blive faglært anlægsgartner ved at tage AMU-kurser. Det meste af undervisningen foregår fra efteråret og indtil forårets start. Vi søger allerede nu timelærere til sæsonen ultimo oktober 2024 til primo april 2025.
 

Med dig i spidsen får vores kursister den bedste undervisning

Med din brede og relevante erhvervserfaring – gerne anlægsgartner, jordbrugsteknolog eller lignende - kan du formidle faglig viden, så dine kursister forstår materialet og kan omsætte det til praktisk arbejde – både under kurset og særligt ude på deres arbejdsplads. Lad os høre fra dig uanset om, du er grøn eller grå. Vi har brug for timelærere inden for begge retninger. Vi er fleksible, og timeantallet kan variere.
 
Vores underviserne samarbejder ofte på tværs af kursusholdene, og kursisterne samarbejder med andre kursister i fællesprojekter på den grønne eller grå linje. Har du lyst til at idéudvikle og samarbejde med kollegaer for at få kursisterne i mål, er du lige den, vi søger. 
 
Du kan let formulere dig på dansk - både skriftligt og mundtligt - og anvender naturligt IT i dit daglige arbejde.
 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en engageret arbejdsplads, hvor vi arbejder ud fra vores værdier: Fællesskab, ansvarlighed, ordentlighed og fleksibilitet. Vi tilbyder dig et timelærerjob med ansvar, udviklingsmuligheder og en bred kontaktflade på tværs af AMU SYD. Der er plads til vores mange personligheder, og vi glæder os til at få din med på holdet. 
 
Dit nye arbejdssted er primært AMU SYDs afdeling på Snepsgård ved Ribe, men kan også foregå på vores afdeling i Kolding eller hos kunder.
 

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Personalestyrelsens cirkulære af 17. januar 2001 om timelønnet undervisning.
 
AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 

Din ansøgning

Ansøgningsfristen er senest 22. april.

Søg jobbet her →