Svejsning

Her tager vi udgangspunkt i den enkelte svejsers niveau...

Når du tager svejsekursus på AMU SYD, gennemføres det som åbent værksted. Det betyder, at der i samme værksted undervises på forskellige svejsekurser, på flere niveauer, på samme tid.

Højt fagligt niveau

Du vil opleve et højt fagligt nivau med dygtige faglærere. Det giver sikkerhed for at lave svejsearbejde i høj kvalitet. AMU SYDs svejsecenter er et auditeret uddannelsessted.

Åbne svejsekurser
Åbne svejsekurser
Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for svejseprocesserne mag-, tig-, lysbue- og gas-svejsning. Du kan desuden erhverve et svejsepas/-certifikat og blive re-certificeret.
§ 17 kursus
§ 17 kursus
Adgangskrav til svejsekurserne. Svejsning må kun udføres hvis du har gennemgået dette 1-dages kursus. Dette er for at du har en viden, så du selv kan arbejde sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt.
CE-mærkning af bygningsstål
CE-mærkning af bygningsstål
Efter dette 5 dages kursus er din virksomhed godt på vej til at blive CE-godkendt eller klar til at forbedre jeres eksisterende kvalitetsstyringssystem.
Varmt arbejde
Varmt arbejde
Forebyg unødvendige skader ved varmt arbejde. Tag dette kursus på 1 dag, hvor du lærer at arbejde sikkert med maskiner og værktøj, der afgiver gnister eller kraftig varme.
Svejsekurser for F/I
Svejsekurser for F/I
Ikke dansktalende kursister kan blive kompetenceafklaret til vores svejsekurser.
Digitale svejsecertifikater

Digitale svejsecertifikater

Nu er det nemmere at holde styr på svejsecertifikaterne Læs mere her