Digital underviser til AMU SYD

25. november 2021

 
Fremtiden bliver mere digital og derfor har vi på AMU SYD travlt med at undervise vores kursister. Det er både kurser inden for FVU og AMU, vores virksomhedskunder efterspørger. Med forventning om yderligere aktivitet i 2022, søger vi en engageret og erfaren underviser til en projektstilling, og vil også gerne i kontakt med undervisere som ønsker at arbejde som timelærer.

Undervisning inden for FVU Digital og AMU i digitalisering kan både foregå på AMU SYDs adresser og i virksomheder for deres medarbejdere.
For enkeltkursister kan formålet være, at man opnår rutine, sikkerhed og øget kendskab til digitalisering, måske i forbindelse med et uddannelsesløft.
For virksomheder, en generel opkvalificering af medarbejdere i forhold til indførelse af nyt udstyr eller en generel fokus på øget digitalisering, grøn omstilling m.m.
 
Dine arbejdsopgaver

  • Tilrettelægge undervisning der matcher de krav der stilles til FVU og AMU og med de muligheder der findes for individuel tilrettelæggelse. (Vi deler vores undervisningsmateriale på AMU SYD)
  • Test, uddannelsesvejledning, motivation samt dialog med kursister og virksomheder om undervisning
  • Deltagelse i informations- og planlægningsmøder for dit undervisningsområde og lejlighedsvis møder på virksomheder i forhold til individuelt tilpassede kursusforløb.
 
Vi forventer
  • Du har en relevant uddannelse i forhold til undervisning af voksne i digitalisering
  • Har stor interesse for området, følger med i nye trends og ønsker at udvikle både din faglighed og pædagogik i et læringsmiljø i stor udvikling
  • Høj grad af fleksibilitet, da undervisning kan foregå på forskellige adresser og også virtuelt
  • At du kan skabe et godt og trygt læringsmiljø for dine kursister, som kommer med meget forskellig baggrund og ønsker til deres læring.
  • Trives i miljø hvor vi er meget selvkørende i dagligdagen og hvor vi supplerer hinanden med stor gejst, sjov og en kæmpe vilje til at skabe gode oplevelser og socialt sammenhold for vores kursister.
  • Du bliver en del af vores team med undervisning inden for basal opkvalificering, læseværksted, SPS-undervisning og uddannelsesvejledning. Alle er engagerede undervisere og vejledere der med stor fleksibilitet og entusiasme løser opgaverne.
 
Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte uddannelsesleder Susanne Helle Hansen på mail shh@amusyd.dk eller mobil 25 24 07 40

Ansøgning og CV
Ansøgning og CV sendes til ansogning@amusyd.dk
Vi tager løbende ansøgere til samtale og glæder os til at høre fra dig.