AMU SYD søger ny direktør

25. januar 2023
2023-job-direktor


AMU SYD, som er en selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet, med hovedafdeling i Kolding og en afdeling i Ribe, søger ny direktør.

Vi efteruddanner primært voksne, ufaglærte og faglærte, inden for svejsning, rengøring og facility, transport, lager og logistik, gaffeltruck, det grønne område, plast, teknisk isolering, kran og medarbejderudvikling. Derudover har vi erhvervsuddannelser inden for tre af vores brancher.

Som vores nye direktør skal du, sammen med den øvrige ledelse, opfylde de visioner og strategier for AMU SYDs udvikling og drift, som er godkendt af bestyrelsen og i samarbejdet med vores mange eksterne interessenter.


Politisk fokus og drift af en uddannelsesinstitution
Som direktør drives du både af det politiske arbejde samt driften af en reguleret institution.


Vi forventer, at du:

  • har erfaring med uddannelsesverden – gerne inden for Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og Erhvervsuddannelser (EUD), men også gerne erfaring med arbejdet inden for det private arbejdsmarked.
  • har en klar holdning til, hvordan en offentlig uddannelsesinstitution drives effektivt, og du har lysten til at arbejde inden for de givne rammer og formår at balancere mellem drift og samarbejde.
  • evner at sætte AMU og EUD på den politiske dagsorden og dermed bidrage til den fortsatte udvikling af efteruddannelse både i lokalområdet og på landsplan.
 

Strategisk og økonomisk fokus
En af dine første opgaver er at udvikle den kommende strategi i tæt samarbejde med bestyrelsen. Strategien skal tegne fremtiden for

AMU SYD og kunne omsættes til dagligdagen, så den lever og bliver en naturlig del af vores arbejde og retning.
Som direktør får du en afgørende rolle i at positionere AMU SYD og skabe et økonomisk fundament, som bidrager til vores fremtidige stabilitet.


Ledelse
Sammen med vores bestyrelse og resten af ledergruppen sætter du retningen på AMU SYD. Du vil stå i spidsen for ca. 75 kolleger fordelt på undervisere og teknisk administrative medarbejdere, som hver især ønsker det bedste for AMU SYD. Vi søger en direktør med stærke lederkompetencer, som kan motivere såvel ledere som medarbejdere til et tæt og konstruktivt samarbejde.


Vi tilbyder
Vi tilbyder dig direktørstolen i en institution, hvor vi har fokus på at uddanne fremtidens medarbejdere. Som direktør motiveres du af driften af en mindre uddannelsesinstitution, økonomisk fokus samt daglig ledelse af dine ledere og medarbejdere. På AMU SYD samarbejder vi med virksomheder, Jobcentre, arbejdsmarkedspartere samt vores kursister, så kursus- og uddannelsesforløb matcher nuværende og fremtidige behov på arbejdsmarkedet.


Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst: Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisation – Det Statslige Område samt organisationsaftale for Forstandere ved AMU-centre. Du får base i Kolding.

AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til direktor@amusyd.dk

Ansøgningsfrist tirsdag den 28. februar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores bestyrelsesformand Peter Thuesen Andersen på 24 20 89 21 og peter.andersen@3f.dk eller vores næstformand Charlotte Lynge på 24 28 95 90 og charlotte.lynge@rockwool.dk


Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat 1. juni 2023, men vi venter gerne på den rette.

 Vi glæder os til at høre fra dig

Se stillingsopslaget på Jobnet her →