BAB modul 4 - Ajour OST

Hold
04-01-2021
BAB modul 4 - Ajour OST
C F Tietgens Vej 6 6000 Kolding
3 dage Daghold
15-02-2021
BAB modul 4 - Ajour OST
C F Tietgens Vej 6 6000 Kolding
3 dage Daghold
08-03-2021
BAB modul 4 - Ajour OST
C F Tietgens Vej 6 6000 Kolding
3 dage Daghold
06-04-2021
BAB modul 4 - Ajour OST
C F Tietgens Vej 6 6000 Kolding
3 dage Daghold
Det siger kursisterne
Jan
Jeg har valgt at tage kurset på AMU SYD, da jeres Førstehjælpskursus, der en del af BAB 4, er gældende ved kørsel med flextrafik.
Kurset er glimrende til at få rusket op i viden, som jeg ikke bruger hver dag.
Søren
Selvom jeg er vognmand og har kørt både Flex og Taxa i 15 år, er det relevant at få opdateret viden. Kurset er fint med praktiske øvelser, og det er godt at videndele med andre kursister.
Jeg er tryg i forhold til corona og mindskelse af smittefare - fx er der spri...
Læs mere
Kursusinfo

Målgruppe: Chauffører, der udfører, eller tidligere har udført, offentlig servicetrafik. Deltageren kan lovligt udføre erhvervsmæssig personbefordring i taxi og / eller bus og har gennemført følgende arbejdsmarkedsuddannelser:Introduktion til offentlig servicetrafik og Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer.

Beskrivelse: Deltageren kan, på grundlag af sin viden om lovgrundlaget for trafikselskabers og kommuners virke inden for offentlig servicetrafik, regelsættet om offentlig servicetrafik, servicekrav, trafikstyring og ordninger for befordring af borgere med forskellige behov samt kendskab til krav om egen uddannelse, agere korrekt som chauffør inden for den offentlige servicetrafik.
Deltageren kan med sin viden om førstehjælp ved forskellige sygdomme og aldringssvækkelse, under hensyn til passagerernes særlige handicap og fokus på egne arbejdsstillinger, håndtere passagerer på en måde, som tager hensyn til deres specielle fysiske og psykiske situation.
Deltageren har lært at føre køretøjet defensivt og økonomisk.
Endvidere kan chaufføren, på baggrund af sin kundeforståelse og viden om kommunikation og ergonomi, assistere passagererne korrekt.

Fagnummer: 48206 Ajourf. af chauffører i offentlig servicetrafik Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Pris uden for målgruppe: DKK 3.440,75
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Samlet kursuspris
AMU-Pris
DKK 378,00
Uden for målgruppen
DKK 3.440,75
Susanne Brigsted
Kursussekretær
Skriv en besked

Information

  • Der gennemføres test på kurset
  • There will be at test at the end of every course
  • Ein test wird durchgefürht auf den Kurs