AMU Syd

Vintertid er uddannelsestid

25. okt 2017

2 Vintertid Er Uddannelsestid Web

Sådan var det ofte tidligere, men med mildere vintre og bedre planlægning kan flere virksomheder nu holde medarbejderne i gang året rundt.

Dog oplever vi på AMU SYD en voksende frygt hos virksomheder der tidligere ”vinterfyrede”. Risikoen for at miste gode medarbejdere er nu så stor, at man ved hjælp af individuel uddannelsesplanlægning både fastholder dygtige medarbejdere, og samtidig sikrer sig at medarbejdernes kompetencer, hele tiden lever op til de krav man møder som virksomhed.

Hvor vinterens kurser tidligere kunne virke lidt tilfældige og man ”bare tog de kurser, hvor der var ledige pladser ” oplever vi nu på  AMU SYD en helt anden interesse for planlægning og forberedelse. Både fra medarbejderne selv, der ønsker at bruge deres ret til uddannelse via kompetencefondsmidler, men også fra virksomheder der ønsker, at de kurser de sender medarbejdere afsted på, kan anvendes og skabe værdi i det daglige arbejde.

Til dette er uddannelsesplanen et fantastisk værktøj. Planen kan være meget specifik og starte med læse-/stave kurser og udvikle sig med IT, faglige kurser og en plan for at man på sigt ønsker uddannelse på et erhvervsakademi. Andre er kun en plan for 2-3 ugers uddannelse over den kommende vinter. I begge tilfælde giver det en god fornemmelse af at være forberedt, og for mange er det rart at fornemme, at virksomheden ønsker medarbejdernes arbejdskraft fremover, og at blive værdsat som medarbejder.

Hvis I ønsker en dialog om uddannelsesplanlægning så kontakt Ole Møller på tlf. 25 24 06 61 eller mail olm@amusyd.dk

 

Mød os på B2B-messen den 2. november i Bramdrup Sports- og Mødecenter

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972