AMU Syd

Falck skadeservice

24. nov 2015

Skadeservice-rengøring-af-løsøre-falck-1

Falck skadeservice - på kursus i rengøring af løsøre.

Vi har netop gennemført et 3-dages kursus i skadeservice, rengøring af løsøre, for Falck. Kurset er en del af Falcks uddannelsespakke til de medarbejdere, der er beskæftigede i skadeservice.

Line Brejner Green er oprindeligt uddannet frisør, men har de seneste 4 år arbejdet med skadeservice, primært brand. Hun er nu ansat som løsøre koordinator, og har derfor brug for opkvalificering så hun kan varetage de nye opgaver. Hun fortæller…

”Vores arbejdsdag er meget alsidig. Vi har kontakten med skadelidte og dermed de mere følsomme opgaver heri. Men også mere praktiske opgaver som kategorisering af skaderne, vurdering og afvejning af værdier ctr. ressourcer, registrering, rensning, pakning osv. Det betyder, at vi skal have stor viden om f.eks. sikkerhed med kemikalier, materialekendskab, korrekte arbejdsstillinger, omgang med andre mennesker i krise og hvad har værdi (affektionsværdi?) for dem. Rigtigt mange af disse områder er blevet seriøst og omhyggeligt gennemgået på kurset, og vi har fået større indsigt i løsningen af vore daglige opgaver.”

”Det har været et mega-godt, meget relevant og meget brugbart kursus… Vi er kommet rigtigt meget i dybden med både materialer, processer og midler, og bliver klædt rigtigt godt på af vores lærer, Hanne Kruse. Der er ingen tvivl om, at jeg får mere med mig hjem, end jeg havde forventet inden kursusstart”.

Kurset har også affødt en rigtig god dialog mellem kursisterne og lærer/ skole, så der nu sker en udveksling af f.eks. brandskadede ting til brug i en mere realistisk undervisning, samt ønsker og behov til indhold i undervisningen – en feedback, som kommer de fremtidige kursister til gavn, og dermed også virksomhederne.

Skadeservice-rengøring-af-løsøre-falck-2

Læs mere om AMU SYDs kurser inden for skadeservice her

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972