AMU Syd

Godt begyndt er halvt fuldendt

30. okt 2018

2018-Jan-Windahl-Gaffeltruck

 

Jan Windahl Larsen kan se frem til at få gaffetruckcertifikat med 10 års forsinkelse.

Så mange år gik der nemlig, før en dårlig oplevelse på ’skolebænken’ blev afløst af det helt rigtige kursustilbud på AMU SYD.

 

”Jeg har aldrig haft kørekort til bil, og da jeg for 10 år siden var på kursus for at tage truckcertifikat, blev jeg efter en times introduktion bedt om at køre truck og løfte paller. Jeg havde naturligvis ingen føling med køretøjet og nåede at påkøre både pallereoler og mine medkursister. Det var virkelig en utryg oplevelse”.

Jan Windahl Larsen har i de seneste 25 år arbejdet i lager- og logistikbranchen, og siden det mislykkede kursus for 10 år siden, har han været nødt til at sige til arbejdsgiverne, at han havde en masse erfaring, men ikke noget gaffeltruckcertifikat.

”Som vikararbejder har konsekvensen nok været, at jeg er gået glip af nogle jobs. Heldigvis har jeg erfaring fra lagerarbejdet og kan mange andre ting, men det har ofte ærgret mig, at jeg ikke havde certifikatet.”

Det gamle ordsprog: ’Godt begyndt er halvt fuldendt’ blev til virkelighed for Jan, da en jobkonsulent i Vejle fortalte ham, at han bare kunne tage kurset ’manøvrering gaffeltruck, stabler og færdselslære’ på AMU SYD.

”Her har jeg fået et godt kursus over tre dage, som har forberedt mig til det endelige gaffeltruckcertifikat. Vi var kun fem kursister, så vi fik virkelig lov til at prøve tingene af - stille og roligt og med en masse køretid på en træningsbane med de forskellige stablere, trucks og el-hunde. Her har vi både fået den teoretiske og praktiske ballast af dygtige faglærere.” 

Jan Windahl Larsen fortsætter: ”Hvis andre, lige som jeg, har det lidt svært med motorkøretøjer eller skal bruge lidt længere tid på at blive tryg ved at køre en gaffeltruck, så vil jeg klart anbefale det lille forberedende kursus. Jeg er sikker på, at det betyder, at jeg ganske snart står med et gaffeltruckcertifikat i hånden. Det bliver en sejr for mig, og det vil mangedoble mine jobmuligheder. Det er bare så vigtigt at få det rigtige kursus.”

 

Er du også uden kørekort og skal du bruge et truckcertifikat? Så gør som Jan - tá det 3-dages kursus, der gør dig klar.
Næste kursus er den 5. december - du kan tilmelde dig her eller se andre datoer >>

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972