AMU Syd

AMU SYD støtter Team Rynkeby

6. jun 2018

Team Rynkeby Christian - Heino

AMU SYD støtter Team Rynkeby

Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer for at støtte kampen mod kritiske børnesygdomme, bliver det med hjælp fra Christian og AMU SYD.

Den ældste i Team Trekanten
Christian B. Hansen er i dag medlem af AMU SYDs seniorklub, men inden hans pensionering underviste han i CNC på AMU SYD gennem næsten 30 år. Han er ældste medlem i det 48 mand store Rynkeby Team Trekanten, og har selvfølgelig lidt tanker om det - men så er det dejligt at hans datter også deltager, og de kan snakke om det, og dele hele den fantastiske oplevelse.

Ubeskåret til børn med kritiske sygdomme
Udover at Christian gennem det seneste år har trænet for at blive klar til at cykle de godt 1200 km til Paris, har han også forpligtet sig til at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme. Alle deltagerne dækker nemlig selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge Christian samler ind, går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Direktør Heino Svenningsen:
”Vi er stolte af, at Christian deltager på Team Rynkeby, og glæder os til at høre mere fra ham når pedalerne snurrer for alvor…

Afgang fra Kolding Storcenter 30. juni - rigtig god vind” :-)

Team Rynkeby

Team Rynkeby Christian

 

Læs mere her, hvis du vil du vide mere om Team Rynkeby

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972