AMU Syd
Det siger kunderne om os

Det siger kunderne om os

Det-siger-kunderne-om-os

 

En venlig hilsen, fra en tilfreds kursist.

Som tidligere underviser, og leder, kender jeg selv til de pædagogiske udfordringer amu kurser giver for underviserne, og efter jeg selv har deltaget på et af jeres plast kurser vil jeg gerne dele mine positive oplevelser.

Amu kursisters motivation og evner spænder meget bredt, og jeg er meget imponeret over hvordan Rene og Mette var i stand til at motivere alle kursisterne.

Personligt er jeg meget videbegærlig, og på andre AMU kurser slipper min motivation hurtigt op når jeg begynder at kede mig.

På jeres plastkursus var Rene og Mette hele tiden klar med flere udfordringer målrettet lige præcis efter mine interesser. Samtidig med at jeg blev stop fodret med indlæring, observerede jeg at ALLE de andre kursister også var meget engagerede og entusiastiske, og det finder jeg meget imponerende.

Generelt på hele jeres kursuscenter, har jeg oplevet glade og meget venlige ansatte, og med denne hilsen, håber jeg at i må have endnu en dejlig arbejdsuge.

Pascal Mikkelsen, En glad AMU kursist

Link til plastuddannelserne 


 

Kristian Venøe fra RISK udtaler sig efter mentoruddannelsen

Som virksomhed skulle vi til at implementerer en mentorordning i en af vores afdelinger. I den forbindelse undersøgte vi markedet for et kursustilbud, der ville være dækkende for vores behov og ønske, for et kompetenceløft for de medarbejder, som skulle virke som mentorer. I vores søgen efter et relevant kursustilbud faldt valget på AMU Syds kursus "mentorvirke for erfarende medarbejder. Det viste sig efter gennemført kursus at valget var det helt rigtige for os.

Kursets indhold og struktur var meget tilfredsstillende, og imødekom vores behov for indsigt i mentorvirket. Undervisningens gennemførsel var meget dynamisk og det faglige indholdet blev "tonet" til deltagernes forudsætninger og ønsker gennem en kompetent underviser.

Link til mentoruddannelsen

 

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 76 37 37 37

Mandag til torsdag 07:30 - 15:00
Fredag  07:30 - 14:00

AMU SYD Hovedafdeling
C F Tietgens Vej 6,
6000 Kolding
info@amusyd.dk
CVR: 10 08 52 92
EAN: 5798000553972